Všetky články
Za zážitkom do hotela Mercure Bratislava Centrum
Po srdečnom privítaní hotelovým personálom v priestoroch hotela nás v jednej z kongresových miestností očakával generálny riaditeľ hotela, pán Ladislav Olcsváry. Pán riaditeľ nás
na reálnych príkladoch z praxe „zasvätil“ do vnútropodnikovej problematiky hotela. Prostredníctvom audiovizuálnej prezentácie sme boli oboznámení s marketingovou stratégiou hotela, ktorá tvorí v súčasnosti, podľa slov pána riaditeľa, „nenahraditeľnú zložku odlíšenia sa od konkurencie“. Po zodpovedaných otázkach študentov, venovaných práve základným a doplnkovým službám, sme pokračovali v prehliadke hotelových priestorov, zariadených v štýle pop-art. Po prehliadke izieb sme navštívili priestory hotelovej recepcie, reštaurácie a baru, kde sme boli oboznámení s doplnkovými službami a gastronómiou, ktorá nápadito kombinuje tradičnú slovenskú gastronómiu s príchuťami rôznych kútov sveta. Okrem pestrej ponuky jedál a nápojov v jedálnom lístku hotelovej reštaurácie nám tím manažérov hotela pripravil nečakaný gastronomický zážitok zavŕšený tortou ku príležitosti 50. výročia založenia materinskej nadnárodnej hotelovej spoločnosti Accor Hotels.
V mene všetkých študentov srdečne ďakujeme za vrelé prijatie, cenné rady
a pohostinnosť, ktorú nám vedenie hotela Mercur počas exkurzie poskytlo.
Text: Dávid Nižnanský
Foto: Barbora Bindicsová, Natália Vargová, Erika Martančíková