Aktuális témák és trendek a szállodai menedzsmentben

Április 9-én a szálloda menedzsment óra keretében Ing. Jaroslav Kubaľa, PhD. a Hotel & Resort Salamandra igazgatója és a "Hotelier roka 2018" finalistája tartott előadást. Elsősorban a szállodák menedzsmentjéről beszélt:  bemutatta a Hotel & Resort Salamandra és a Sliezsky dom hoteleket, majd készségesen válaszolt kérdéseinkre.

A Sliezsky dom Tátraszéplakon (Tatranská Polianka) található, ez a legmagasabban fekvő teljes felszereltségű hotel Szlovákiában, 44 szobával rendelkezik, és a nyári hónapokban akár 1200 turista is megfordul benne egy nap alatt. Ebbe beletartoznak az állandó vendégek és a tátrai turisták is. Konferenciákra, team buildingekre egyaránt megfelelő. Gasztronómiáját illetően a konyhájában keverednek a hagyományos és modern ízek. 

A Hotel & Resort Salamandra Selmecbánya környékén található. 56 szoba várja a vendégeket az egész év folyamán. Télen főként a síturizmusra összpontosítanak, nyáron viszont különféle programokkal várják a turistákat. A hotel szintén alkalmas konferenciákra és csapatépítésre, és wellness részleggel is rendelkezik. 

Köszönjük szépen Jaroslav Kubaľa úrnak a tartalmas előadást.

Szöveg: Natália Baranyayová, 2RCM
Fotó: Ing. Ľudmila Mazúchová, PhD.

Elérhetőségek

Fakulta stredoeurópskych štúdií

Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre

Dražovská cesta 4, 949 01, Nitra

tel: +421 37 6408 853

Facebook

ico facebook

Virtuális séta

foto icon