TDK értesítés

A jelenlegi helyzet és az ezzel kapcsolatosan elfogadott óvintézkedések következtében az eredetileg 2020. április 8-ra tervezett kari TDK egy későbbi időpontban kerül megrendezésre. A konferencia pótterminusáról később értesítjük az akadémiai közösséget.Meghosszabbítjuk a jelenléti formában történő oktatás megszakítását

A NyKFE 2020. március 30-tól további értesítésig meghosszabbítja a jelenléti formában történő oktatás megszakítását a felsőoktatás minden szintjén és formájában, valamint meghosszabbítja az ezzel kapcsolatosan hozott intézkedések érvényességét. Az információ közzététele: 2020. 3. 24.


Módosul a záródolgozatok benyújtási határideje

A NyKFE szeretné felhívni az alapképzésben, ill. mesterképzésben részt vevő végzős hallgatói figyelmét arra, hogy a záródolgozatok benyújtási határideje 2 héttel kitolódik. Ennek értelmében a dolgozatot legkésőbb 2020. május 9-ig szükséges feltölteni az akadémiai információs rendszerbe (AIR). A doktori értekezések leadási határidejének meghatározása dékáni kompetencia, amelyet az egyes karok honlapján tesznek közzé.

BŐVEBBEN

Elérhetőségek

Fakulta stredoeurópskych štúdií

Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre

Dražovská cesta 4, 949 74, Nitra

tel: +421 37 6408 853

 

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it.

I understand