Meghosszabbítjuk a jelenléti formában történő oktatás megszakítását

A NyKFE 2020. március 30-tól további értesítésig meghosszabbítja a jelenléti formában történő oktatás megszakítását a felsőoktatás minden szintjén és formájában, valamint meghosszabbítja az ezzel kapcsolatosan hozott intézkedések érvényességét. Az információ közzététele: 2020. 3. 24.

Módosul a záródolgozatok benyújtási határideje

A NyKFE szeretné felhívni az alapképzésben, ill. mesterképzésben részt vevő végzős hallgatói figyelmét arra, hogy a záródolgozatok benyújtási határideje 2 héttel kitolódik. Ennek értelmében a dolgozatot legkésőbb 2020. május 9-ig szükséges feltölteni az akadémiai információs rendszerbe (AIR). A doktori értekezések leadási határidejének meghatározása dékáni kompetencia, amelyet az egyes karok honlapján tesznek közzé.

BŐVEBBEN

A transzlingválás lehetőségei, avagy romani az iskolában

2020. március 2–4. között zajlott karunkon a Translanguaging for equal opportunities: Speaking Romani at School Erasmus+ nemzetközi projektnek A sikeres mentortanár: dialogicitás és reflektív értékelés c. workshopja. A projektben a Károli Gáspár Református Egyetem vezetése mellett a Nyitrai Konstantin Filozófus Egyetem, a finnországi Jyväskyläi Egyetem, a University College London, a szímői Jedlik Ányos Alapiskola és a Tiszavasvári Alapiskola vesz részt.

BŐVEBBEN

Elérhetőségek

Fakulta stredoeurópskych štúdií

Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre

Dražovská cesta 4, 949 74, Nitra

tel: +421 37 6408 853

 

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it.

I understand