Módosul a záródolgozatok benyújtási határideje

A NyKFE szeretné felhívni az alapképzésben, ill. mesterképzésben részt vevő végzős hallgatói figyelmét arra, hogy a záródolgozatok benyújtási határideje 2 héttel kitolódik. Ennek értelmében a dolgozatot legkésőbb 2020. május 9-ig szükséges feltölteni az akadémiai információs rendszerbe (AIR). A doktori értekezések leadási határidejének meghatározása dékáni kompetencia, amelyet az egyes karok honlapján tesznek közzé.

A záródolgozatok benyújtása kizárólag elektronikus formában, az AIR-en keresztül történik. A munkát nem kell kinyomtatni és beköttetni, sem fizikailag leadni a Tanulmányi Osztályon. A munkának ugyanakkor meg kell felelnie a NyKFE záródolgozatokról, rigorózus dolgozatokról és habilitációs munkákról szóló, 17/2011 számú irányelvének.

Az AIR továbbá lehetővé teszi a hallgató számára, hogy közvetlenül a rendszerből generálja ki a dolgozat feladatkiírását (zadanie), és azt beillessze a záródolgozatba.

Az egyetem bevezette a licencszerződések elektronikus archiválását, ezért a papíralapú licencszerződésekre nincs szükség. A záródolgozatok szerzői az AIR-en keresztül saját felhasználásukra kinyomtathatják a licencszerződést.

A NyKFE továbbá az alábbiak szerint módosítja az akadémiai év ütemtervét a végzős évfolyamok hallgatói számára:

Szorgalmi időszak: 2020. április 25-ig

Vizsgaidőszak (mesterképzés – Mgr.): 2020. április 27-től 2020. május 16-ig

Vizsgaidőszak (alapképzés – Bc.): 2020. április 27-től 2020. május 30-ig

Megjegyzés: Az eljárás dátumait, amint az államvizsgák ütemtervét és lefolyásának módját is a járvány kialakulása határozza meg. A NyKFE arra törekszik, hogy a végzős évfolyamok hallgatói ebben a tanévben, azaz legkésőbb 2020. augusztus 31-ig befejezzék tanulmányaikat. A rendkívüli helyzet miatt az államvizsgák javító időpontjaira csak a 2020/21-es tanévben nyílik majd lehetőség.

Elérhetőségek

Fakulta stredoeurópskych štúdií

Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre

Dražovská cesta 4, 949 74, Nitra

tel: +421 37 6408 853

 

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it.

I understand