MIÉRT ÉRDEMES NÁLUNK TANULNOD?

Összefoglaltuk néhány mondatban, hogy miért érdemes jelentkezned a Közép-európai Tanulmányok Karára!

Tudj meg többet

MINDEN, AMIT EGY LEENDŐ DIÁKNAK TUDNIA KELL...

Ha szeretnél többet megtudni a KETK-ről, a tanulmányi programokról, a felvételiről, akkor 

Kattints ide!

Dramatikus játékok napja

A már hagyományosan megrendezésre kerülőDramatikus játékok napja a Közép-európai Tanulmányok Kara egyik különleges rendezvénye, mely összehozza és kölcsönösen gazdagítja az általános iskolás diákokat, a leendő pedagógusokat és a kar oktatóit. Az intézmény folyosói ilyenkor gyerekzsivajtól hangosak.

Bővebben: Dramatikus játékok...

Török Brigitta: Gyermekarcok

2016. február 29-én új kiállítás nyílt a miniGalériában. A Pedagógusképző Intézet alkalmazottai 2012-ben nyitották meg az első tárlatot, majd félévente rendszeresen megújították azt. Eddig mindig kollektív munkák bemutatására került sor, az óvópedagógus vagy a tanító szakos hallgatók munkáiból.
 

Workshop a Pedagógusképző Intézetben

2016. február 10-én szakmai workshopra került sor a Pedagógusképző Intézetben. A workshopot prof. PhDr. Kárpáti Andrea, DrSc. vezette, témája a szakmailag jegyzett szakfolyóratokban történő publikálási lehetőségek voltak, valamint felkészítés egy ilyen jellegű publikáció elkészítésére. A résztvevők jelezték, hogy ilyen jellegű együttműködésre továbbra is igényt tartanak, tehát ez a tevékenység folytatódni is fog.

Bővebben: Workshop...

Elérhetőségek

Fakulta stredoeurópskych štúdií

Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre

Dražovská cesta 4, 949 74, Nitra

tel: +421 37 6408 853