Kedves Volt Diákjaink!

A Nyitrai Konstantin Filozófus Egyetem Közép-európai Tanulmányok Kara a 2015/2016-os tanévben elindítja alumni programját, melybe szeretettel meghívjuk Önt is. Az alumni program keretén belül egy nagy virtuális közösségbe szeretnénk gyűjteni valamennyi KeTK-en végzett hallgatónkat, élő kommunikációs teret biztosítva az alumni-közösség számára.

Az alumni program előnyei:

-          Kommunikációs teret biztosít valamennyi volt hallgató számára, ezzel támogatva a KeTK-en végzett diplomások összmunkáját, kapcsolati tőkéjének kovácsolását.

-          A volt hallgatókat igény szerint alumni-klubba tömörítheti, amely akár saját rendezvényeket is biztosíthat – pl. alumni-bál szervezése.

-          Lehetőséget kínál a volt hallgatóknak az alma mater belső életébe történő bekapcsolódásra – pl. meghívást kapnak egy-egy szakmai rendezvényre, fórumra, konferenciára. A bekapcsolódás passzív részvételt (hallgatóságot) és aktív részvételt (előadói pozíciót) egyaránt biztosít.

-          A program pályakövetési és karriertanácsadási felületként is működhet.

-          Lehetőséget kínálunk a valamikori és jelen hallgatók közti kommunikációra, ezáltal a potenciális munkaerőpiac felmérésére.

Az alumni klub regisztrált tagjait negyedévente hírlevél formájában tájékoztatjuk a KeTK belső életéről és tervezett rendezvényeiről, illetve minden tagot megajándékozunk egy alumni-kártyával, melynek értelmében:

-          kedvezményes áron kapcsolódhatnak be egy-egy térítésköteles szakmai rendezvényünkbe

-          előzetes egyeztetést követően ingyenesen látogathatnak egy-egy egyetemi kurzust.

Hogyan lehet csatlakozni az alumni programba?

-          A Közép-európai Tanulmányok Kara Facebook-oldalán csatlakozzanak az alumnusok csoportjához, majd töltsék ki a regisztrációs űrlapot, és küldjék vissza a kapcsolattartók e-mailcímére.

Várjuk a csatlakozásukat!

Kapcsolattartás:

Dr. Petres Csizmadia Gabriella:

Dr. Kelemen András:

https://www.facebook.com/KETK-Alumni-114612898906459/timeline

Közép-európai Tanulmányok Kara, Dražovská 4, Nyitra


Elérhetőségek

Fakulta stredoeurópskych štúdií

Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre

Dražovská cesta 4, 949 74, Nitra

tel: +421 37 6408 853

 

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it.

I understand