Tehetségműhely indul a KETK-en

Karinthy Frigyes Különös eset c. irományának zárómondatán nagyon sokat lehet töprengeni: „De vagyunk-e azok, amik lehetnénk?” Élünk azokkal a lehetőségekkel, melyek személyiségünkből, képességeinkből és készségeinkből adódnak? Élünk azokkal az alkalmakkal, melyek környezetünkben kínálkoznak?

A 2016/17-es tanév téli szemeszterében lehetőséged adódik arra, hogy résztvevő légy a kari tehetségműhely foglalkozásain, (online) tréningjein, hogy egy olyan hálózat építőeleme légy, mely hasznodra válik, ha felismered a benne rejlő esélyeket.

Tettre késznek érzed magad, de nem tudod még, miben vagy jó? Szeretnél tisztában lenni azzal, hogyan tudnád képességeid hasznosítani a szakmai fejlődésedben? Inspiráló, motiváló közösségre van szükséged, hogy erőt tudj meríteni az előrelépéshez?

Amennyiben bármelyik fenti kérdés megszólított, találkozzunk! Amennyiben kíváncsi vagy és szeretnéd megtudni, hogyan fog működni a műhelymunka, hogyan segíthet ez neked céljaid tisztázásában, elérésében, találkozzunk! 2016. október 5-én, 14:45 órai kezdettel az ŠD Zobor (kollégium) C-12-es termében megismerkedhetsz a program kereteivel, beletekinthetsz a tematikus foglalkozások felépítésébe egy workshop keretein belül, mindemellett az is kiderül, hogy milyen online-tréningek állnak majd rendelkezésedre a program ideje alatt.

Gyere el, s tudd meg, az vagy-e, ami lehetnél…

Kaszmán-Saróka Liliána

tehetségműhely 1

Elérhetőségek

Fakulta stredoeurópskych štúdií

Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre

Dražovská cesta 4, 949 74, Nitra

tel: +421 37 6408 853

 

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it.

I understand