A Hotel Tenis menedzserének előadása

2018. március 22-én a Nyitrai Konstantin Filozófus Egyetem Közép-európai Tanulmányok Karára látogatott Majtényi Mónika, a zólyomi Hotel Tenis, Congress & Wellness**** menedzsere, hogy A szállodaipar a Hotel Tenis, Congress & Wellness**** marketingmenedzsere szemével címmel előadást tartson elsősorban a regionális idegenforgalom tanulmányi program másodéves hallgatói, illetve a nagyközönség számára.

Foto 2 2

A mérnök asszony már bejárta a világot, professzionális és tapasztalt szakember az adott szakterületen belül. Rendkívül érdekfeszítő előadásából számos hasznos információt tudhattuk meg.

Előadásának elején egy tanáccsal látott el bennünket, miszerint ha tehetjük, ragadjunk meg minden lehetőséget, és induljunk neki a nagyvilágnak, tanuljunk nyelveket, és alkalmazzuk is azokat. Majd a külföldi tanulmányairól és az ott szerzett tapasztalatairól mesélt. Egyetemi tanulmányai alatt és után is számos étteremben és szállodában dolgozott pincérnőként, illetve recepciósként. Később elhatározta, minden erejével arra fog törekedni, hogy sikeresen el tudjon helyezkedni a szakmájában, amit meg is valósított. A sikere abban rejlik, hogy mindig kitartó és nyitott volt az újra, valamint hajlandó volt tanulni és utazni.

Az előadás során természetesen bemutatta az általa képviselt szállodát, megismerkedhettünk annak történetével és a jövőben tervezett fejlesztési stratégiával. Előadása végén kérdéseket tehettünk fel, amelyre a mérnök asszony felkészülten és készségesen válaszolt.

Dominika Fűriová, 2. RCM

Foto 1 2

Elérhetőségek

Fakulta stredoeurópskych štúdií

Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre

Dražovská cesta 4, 949 74, Nitra

tel: +421 37 6408 853

 

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it.

I understand