Tanulmányi kirándulás a Devín Szállodába

A szállodai menedzsment tantárgy keretén belül az idegenforgalom szakos másodéves hallgatóknak április 27-én lehetőségük nyílt ellátogatni a pozsonyi  Devín Szállodába, hogy az elméletben megtanultakat gyakorlatban is láthassák. A szállodában először az egyes szobatípusokat néztük meg.

 

foto 2 3

A lakosztályok közül a Juniorral kezdtük, majd a Premier lakosztály következett. A szobákból gyönyörű kilátás tárult elénk a Dunára és a pozsonyi várra is. A szobák után a konferenciatermeket is megtekintettük. Kísérőnktől megtudtuk, hogy az egyes termek milyen felszereltséggel bírnak, milyen a kapacitásuk, valamint, hogy a szállodában különböző rendezvényeket, esküvőket is szerveznek. A szállodában található egy Lobby bár, egy reggeliző helyiség és étterem is, amelyekbe szívesen fogadják a külső vendégeket is. Továbbá található itt wellnessrészleg is medencével, szaunával, konditeremmel és squash-teremmel, valamint lehetőség van különböző masszázsok közül is választani. A kellemes hangulatú szállodában felfedezhetők a múlt jegyei és eleganciája is.

Örülünk, hogy meglátogathattunk egy működő szállodát, mivel így az elméletben megtanultakat gyakorlatban is láthattuk. Ezúton is szeretnénk megköszönni tanárunknak a lehetőséget.

Kovács Laura

(másodéves idegenforgalom szakos hallgató)

 

Elérhetőségek

Fakulta stredoeurópskych štúdií

Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre

Dražovská cesta 4, 949 74, Nitra

tel: +421 37 6408 853

 

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it.

I understand